sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Jääkahvia terassilla.

Suloista sunnuntaita! Niinhän siinä kävi, että eilinen vetelehtiminen toi tullessaan täksi päiväksi levottomuutta. Aamukahvia juodessani olin täynnä miljoonaa erilaista tunnetta, joita en osannut pukea sanoiksi. Lontoon murteella oloa voisi kuvata sanalla overwhelming, ylitsepursuava.

Päivän mittaan yritin koota itseäni, mutta en oikein saanut mistään kiinni. Levottomana luin välillä kirjaa, välillä kitkin kukkapenkkiä. Välillä makasin riippumatossa ja katselin taivasta vasten piirtyviä pilviä tehden puunkaatosuunnitelmia. 

Noh, kertakaikkiaan en oikein mistään saanut kiinni, mutta näin iltaa vasten sain purettua jonkin asteista turhautumista siihen takkahuoneen siivoamiseen ja pyöritinpä siellä myös huonekalujakin! Pienimmän kanssa vielä iltasuihkun tiimellyksessä kuurattiin puolet kylppäristä. Jotkut sanoo, että jos mikään muu ei onnistu, leivo pannukakku. Minä sanon, että kunnon kuuraus hiki päässä tekee terää!

Onko teillä koskaan vastaavia hetkiä tai päiviä? Tai ehkä se onkin tämä helle, joka sekoittaa pään. Jääkahvia sain sentään aikaiseksi viilentämään iltapäivää, mikään muu ei oikein maistukaan  tässä kuumuudessa niiden jääkaappikylmien hedelmien lisäksi.

Mutta ihana helle, ihana, ihana lämpö ja kesä. Hölmön pään ja hölmöjen ajatusten uhallakin, toivon tämän kaiken jatkuvan 
2 kommenttia:

 1. Olenkin miettinyt mikä sen olotilan nimi on ja olenko ainoa joka siitä kärsii. Onneksi en :) Hyvää yötä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, en tiedä sille mitään virallista nimeä, mutta menköön tällä kuvailulla..
   Kiva kuulla, etten ole ainoa :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥