keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Järjestyksen jääkaappi.

(tuotteet saatu*)

Nyt kun olen saanut tämän verhoasian sydämeltäni, jatketaan vielä hetki keittiössä. Järjestystä rakastavana ihmisenä bongasin nimittäin instagramista orhexin feedistä todennäköisesti maailman ihanimman jääkaapin. Se oli viimeisen päälle purkit suorassa ja värikoodattu kaikinpuolin. Kuva löytyy tästä.

Parasta jääkaapissa kuitenkin oli nämä kuvissakin esiintyvät Smart Store Compact Clear rasiat, joihin kaikki oli aseteltu kätevästi. Kirkkaista rasioista näkee sisällön ja kansi taas auttaa pinoamista. Meiltä löytyy noita kahta eri kokoa ja pinottavuutensa ansiosta isomman päälle mahtuu esimerkiksi kaksi pienempää sivuttain :)

Tässä kaikenlaista säilytystä kokeilleena ei ole tullut vastaan juuri mitään, mitä näissä ei voisi säilyttää. Olen aivan ihastunut ideaan jääkapista, joka oikeasti toimii ja jonka sisällön lapsikin osaa laittaa paikoilleen!

Näitä läpinäkyviä löytyy myös valkoisina, joihin voisin kuvitella säilöväni kätevästi kuiva-ainekaapin maustepussit ja muut irtopurkit. On kuulkaa näppärää vetäistä kaikki kerralla alas kuin taapero konsanaan :)


Olen aina säilyttänyt kaikkien suositusten vastaisesti suurimman osan hedelmistä ja kasviksista jääkaapissa, sillä rakastan syödä ne kylmänä. Omenat, appelsiinit, marjat, avokadot, tomaatit.. you name it! Kylmät ja raikkaat hedelmät ovat varmasti yksi parhaista tietämistäni asioista.

Sellaisenaan nuo ovat kuitenkin aikamoisia murhekryynejä, sillä pussissa tai irrallaan, täysin mahdottomia pinota tai säilyttää. Meiltä löytyy toki jääkaapista parikin hevi-laatikkoa, mutta toiseen olen kerännyt kaikki säilykkeet ja toisessa taas lisää hedelmiä ja kasviksia.

Meillä on esimerkiksi jääkaapissa aina tuollaisia smoothiepusseja ja ne on todella paljon helpompi ottaa yksittäisinä rasioista kuin siitä pahvipakkauksesta. Minityyppi mutustelee noita mielellään välipalaksi ja rasiasta hän saa ne kätevästi itse käyttöönsä.


Mutta se ihan paras juttu! Nimittäin aamiaislaatikko. Kasaa laatikkoon levite, juusto, leikkele ja mitä ikinä leipien tekemiseen tarvitsetkaan ja ota kaikki kerralla ulos. Kun vaihdoimme kylmäkalusteet uusiin, jääkaapin mukana tuli valmistajan oma vastaava laatikko. Se on osoittautunut sen verran käteväksi, että suosittelen kaikkia ainakin kokeilemaan ideaa :)

Pääsitte muuten samalla kurkkaamaan meidän jääkaappiin ja vaikka kuinka siitä haaveilenkin, se ei valitettavasti ole värikoodattu. Kuvien tuotteet ovat suurimmaksi osaksi hankittu menneen viikonlopun kisareissun eväiksi ja useimmiten ihan jo kustannustehokkaistakin syistä kaapistamme ei löydy valmissalaatteja, kolmioleipiä tai yksittäispakattuja jugurttivalmisteita. Reissussa kuitenkin kaikki edellämainitut ovat huippukäteviä.

Nuo Smart Storen rasiat ovat ehdottomasti paras keksintö jääkaappisäilytykseen pitkään aikaan :) Löytyykö teiltä vastaavia tuotteita tai samanlaisia jääkaappijärjestelijöitä perheestä?


(*tuotteet saatu)

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa upealta! Varsinkin tuo aamupalaboksi. Samaan tapaan minulla on smoothiekori, jossa kaikki evässmoothietarpeet. Kiitos inspiraatiosta! 💚 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis smoothiekori! Miksi en ole koskaan tullut ajatelleeksi tätä!
   Ihan loistava idea, kiitos <3

   Poista
 2. Pitäisi kyllä harjoitella tuota järjestyksen pitämistä...

  VastaaPoista
 3. Jos meidän jääkaappi olisi noin järjestyksessä, mä tuskin uskaltaisin käyttää sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D
   Eihän tuo ole edes vielä kunnolla järjestyksessä, kun kaikki pikkupurkit jugurtteja siellä levällään.. Mutta toisaalta nekin voisi kyllä laittaa tuollaiseen isoon boxiin, niin eivätpähän kaatuile pinoissa.. :)

   Poista
 4. Kuulostaa käteviltä rasioilta pitää jääkaappi järjestyksessä. Pitäisi itsekin kokeilla saada parempaa järjestystä jääkaappiin. Mieheni on selkeästi parempi jääkaapin järjestelijä kuin minä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas on juurikin toisinpäin :) Minä siirtelen purkkeja ja mies pinoaa kaikesta sekalaisen Pisan tornin :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥