tiistai 3. heinäkuuta 2018

Kalusterallia olohuoneessa.

Suloista sadepäivää! Nämä hämärät sadepäivät keskellä kesän polttavia helteitä ovat jotenkin lohdullisia. Meillä Suomessa on aurinkoisia hellepäiviä niin harvassa, että jokainen minuutti on nautittava ulkosalla puuhailusta. Sadepäivä keskeyttää tuon puuhailun ja antaa luvan käpertyä sohvannurkkaan kirjan kanssa.

Niin aion myös tehdä minäkin. Nollaan työpäivän, kunhan saan tämän kirjoitettua ja vetäydyn kanakeittokattilan kautta takkahuoneen nojatuoliin ja sukellan sivujen väliin tarinoihin. Sitä ennen kuitenkin nämä kuvat sunnuntaiaamulta, kun pyörittelin olohuoneessa muutamaa kalustetta.


Lauantai-iltana minuun iski siivous- ja järjestelyvimma. Päätin karsia yhdestä paikasta, pyöräyttää toista ympäri ja katselinpa vielä uutta mattoakin olohuoneeseen. Muistelin vuoden takaista, helposti pestävää väliaikaismattoa ja sitä, miten tavallaan tykkäsin siitä kuitenkin. Maton pääset näkemään TÄSTÄ. Tuo matto on jo kuitenkin toisessa kodissa, mutta löysin erään silmää miellyttävän yksilön :)

Näpyttelin monta tuotetta paikalliselle nettikirpulle ja tyhjensin turhaa kaapintäytettä roskalavaryhmään. Nuo ovat kyllä molemmat siitä ihania, että yhden tarpeeton löytää tarvitsijansa varmasti.

Sain myös idean kokeilla lattiavalaisinta sohvan vieressä. Siirsin sen sivupöydän luota tuohon sohvan luoksen ja kieltämättä ensin muutos tuntui jotenkin hurjan paljaalta. Päätin antaa olla ja katsoa miltä myöhemmin tuntuu. Oikeastaan muutos jotenkin kevensi ja yksinkertaisti tuota olohuonetta ja tykästyin valaisimen uuteen paikkaan. 


Pikkupöytä oli siirretty väliaikaisesti vain viereiselle seinälle hetkeksi, mutta tänään töistä tullessani mies oli siirtänyt sen oven edestä takaisin tuohon paikoilleen. Itseasiassa vielä lattiavalaisimen eteen (!) ja huomasin, että sen paikka ei vaan enää ole tuossa.

Alunperin se on hankittu tuomaan laskutilaa teemukille, mutta eikö sen asian aja tuo olohuoneen pöytä? Valokaan siitä ei lähtenyt minnekään, ainoastaan kynttiläpurkki jäi vaille uutta kotia. Ja kyllähän te tiedätte minut. Kauaa sekään ei toimettomana lepää :D

Mitäs sanotte muutoksesta? Kummasta pidätte enemmän?

2 kommenttia:

  1. Kalusteralli...Se on meillä ehkä vielä edessä kun nämä kalusteet eivät mielestäni ole ihan oikeissa paikoissa. Ongelma vaan se, että nämä on valtavan kokoisia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on muuten muutoissa ongelmallista, kun kalusteet ovat melkein aina outoja uuteen kotiin ja hakevat paikkaansa pitkään. Mehän muutossa möimme tosi paljon kalusteita, sillä vaikka neliöt tuplaantuivat, niin vanhat kalusteet eivät enää mahtuneet tänne :D

      Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥