keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Työtuoli Teinileenalle.

En aio ottaa vielä kuuleviin korviinikaan mahdollista syksyn lähenemistä ja koulujen alkua, vaan meillä ollaan ihan kesäfiiliksissä vielä pitkään. Kesä ei kyllästytä tipan tippaa, enkä kaipaa viileitä ilmoja. Päinvastoin! Oikein odotan, että ne taas kerran luvatut superhelteet saapuvat tänne, että bring it on vaan!

Satuin kuitenkin vilkaisemaan kalenteria tänään, sillä mietin esikoisen synttärijuhlia ja samalla huomasin, että Teinileena tarvitsee huoneeseensa pikkuhiljaa (kuulemma) lähestyvää syksyä varten työtuolin.

Tähän saakka tuolin virkaa on toimittanut kaksi pientä ikean vaaleanpunaista jakkaraa, joten tuolin hankkiminen oli vähintäänkin tarpeellista. Vaikkakin tuossa keväällä mietin, että kannattaako tätä pöytää pitää huoneessa lainkaan ja onko tänä päivänä kirjoituspöytä edes tarpeellinen.

Läppäriä katsellaan sängyssä ja lattialla, läksyt tehdään useimmiten keittiön saarekkeella tai ruokapöydällä ja pöytä lähinnä kerää päälleensä rojua. Toisaalta olkoon nyt siinä, kun käyttää edes ajoittain. 


Kävimme tänään siis pikavisiitillä ikeassa ja neitokainen sai itse koeistua ja valita itselleen tuolin. Pohti pitkään ottaako käsinojat vai ei ja että onko ne vaan tiellä, mutta työtuolissa kuulemma on hyvä lepuuttaa tarvittaessa käsiä.

Täytyy sanoa, että tuolin valinta meni minusta oikein nappiin ja tuo tuoli sopii huoneeseen kivasti, vaikkakin edustaa täysin erilaista muotoilua kuin muut huoneen kalusteet. Ja pääasia, että tuolin käyttäjä on tyytyväinen valintaansa.


Taisin itsekin tykästyä tuoliin, sillä huomasin miettiväni, että pitäisikö meidän ruokapöydän tuolit vaihtaa tällaisiin nekin :D Tosin ruokapöydässä palvelee paremmin mielestäni ne käsinojattomat.

Mitäs sanotte? Eikö tullutkin kiva! ps. enemmän huoneesta löydät TÄSTÄ postauksesta.

2 kommenttia:

  1. Moikka, ihana tuoli, mikä tän nimi ja oliko kallis? Itellä just ne ruokapöydän tuolit haussa😊

    VastaaPoista
  2. Moikka imppu, kiva että tykkäät :)
    Tämä on fanbyn tuoli: https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S09221016/ 69e ja se toinen, ilman noita käsinojia on 59e. Minusta varsin kohtuullinen hinta :) Jäin itsekin miettimään noiden hankkimista..

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥