lauantai 15. joulukuuta 2018

Pari jouluista tunnelmaluojaa.

Tänä vuonna joulu saapui lokakuun lopulla korvien väliin. Marraskuussa aukesi jouluradio, eikä autossa ole mikään muu soinut sen jälkeen. Vielä puuttuu se rauhaisa jouluun laskeutuminen, sillä kiirehän tässä on. Itse kullakin.

Suurimman osan lahjoista tilasin netistä ja kerrankin edes suht ajoissa. Eilen söin ikeassa jouluruokaa ja glögit on korkattu aikapäiviä sitten. Riisipuurokin maistuu paremmalle kuin koskaan. Talon julkisivu sai kauniit valot jo ennen joulukuuta ja pikkuhiljaa tuntuu joululta entistä enemmän.

Onko se ikä vai mikä, mutta tänään joulu on enemmän mielentila. Arvostan toki kauniita koristeita, helkkyviä lauluja ja välkkyviä valoja. Mutta saan sen kauan kadoksissa olleen joulufiiliksen ilmankin.

Haettiin kuusi sulamaan kylpyhuoneeseen ja huomenna sen on määrä saada oksilleen kauneimmat koristeet. Ne pari uutta myös, jotka perinteisesti ostetaan Stockalta ja jotka lapset saavat valita. Huomenna syttyy myös kolmas kynttilä.

Ensi viikko on minulle jouluviikko. Keskiviikkona kuunnellaan ystävien kanssa Juha Tapion kirkkokonsertti, nessut check. Lauantaina sitten Loiri loihtii sydämiimme joulun kulttuuritalolla. En malta odottaa ja silti samalla toivon lisäpäiviä ihan vaan sen odotuksen vuoksi.

Nyt suihkuun, glögiä mukiin, villasukat ja joululeffa. Kaivan esiin myös kasvonaamiot, käsirasvat ja muut ihanuudet. Kaiken kiireen keskellä, jonka itse luomme itsellemme, hetken joutilaisuus tuntuu syntisen hyvältä.

4 kommenttia:

 1. Tunnelma joulussa onkin juuri parasta ja odottamisen aika. Nautin melkein enemmän joulun odotuksesta kuin itse joulusta, jolloin tajuaa, että se oli nyt tänä vuonna taas tässä.

  Aivan ihanat, herkät kuvat ja kauniit kynttilät. Ihanaa joulun odotusta ja mukavia konsertteja.

  https://duniatoropainen.blogspot.com/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri se odotus ja aattoillan tunnelma <3
   Ihanaa joulua sinne :)

   Poista
 2. Tunnelmalliset kuvat! Ihanaa jouluviikkoa sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥